search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Τι είπε ο συνήγορος του βιαστή της Δάφνης για τη γνωμάτευση του οφαλμιάτρου

12.05.2017 17:15
Τι είπε ο συνήγορος του βιαστή της Δάφνης για τη γνωμάτευση του οφαλμιάτρου - Media

 

Από οφθαλμίατρο εξετάστηκε την Παρασκευή στο κελί όπου κρατείται στον Κορυδαλλό, ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό και κακοποίηση κατ΄ επανάληψη της 20χρονης φοιτήτριας στη Δάφνη. 

Η εξέταση του κατηγορουμένου έγινε κατ΄ εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ζαγοραίου, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υφίσταται ο ισχυρισμός του 52χρονου πως είναι τυφλός σε ποσοστό 95%.

Σύμφωνα με το συνήγορο του Λευτέρη Ειρηνάκη, ο οποίος μίλησε στo pontiki.gr ο οφθαλμίατρος θα υποβάλλει τη γνωμάτευσή του στην εισαγγελία και στη συνέχεια ο 52χρονος θα παραπεμφθεί δημόσιο νοσοκομείο, όπου μετά από εξέταση τριμελής επιτροπή οφθαλμιάτρων να κρίνουν το ποσοστό αναπηρίας του.

Πάντως, την Παρασκευή ο συνήγορος μαζί με τον πατέρα του κατηγορουμένου κατέθεσαν στις δικαστικές αρχές το πιστοποιητικό αναπηρίας του ΚΕΠΑ, όπου αναφέρεται ότι  το ποσοστό τυφλότητας του 52χρονου είναι 95%, όπως  και ίδιος ισχυρίζεται.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συνήγορό του, δεν τίθεται θέμα πλαστογράφησης ή παραποίησης εγγράφου, αφού για την έκδοσή του ο 52χρονος εξετάστηκε από οφθαλμίατρο στο Νοσοκομείο Γεννηματά . Ιδιωτική Οφθαλμολογική  Κλινική και την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ  στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που έκρινε και το βαθμό της αναπηρίας του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42