search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Η τέντα της… οργής στην Ομόνοια – Έντονες αντιδράσεις καλλιτεχνών (Photos)

13.05.2017 12:04
Η τέντα της… οργής στην Ομόνοια - Έντονες αντιδράσεις καλλιτεχνών (Photos) - Media

 

Πολλά επικριτικά έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η εικαστική εγκατάσταση «Invisible City» του βραβευμένου Γερμανού γλύπτη Γκρέγκορ Σνάιντερ στην πλατεία Ομονοίας.

Το έργο του εικαστικού έχει δεχθεί δριμεία κριτική μέσω Facebook από γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και απλό κόσμο για το.. καμουφλάζ της κεντρικής πλατείας της πρωτεύουσας, την οποία κάλυψε με τέντες και μεταλλικές κατασκευές στα πλαίσια του Fast Forward Festival που οργανώνει η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

«Νόμιζα ότι άπλωσαν λινάτσα για να κάνουν έργα και λέω άντε πάλι» έγραψε η Νικολέτα Βλαβιανού, ενώ η επίσης ηθοποιός Μαίρη Ραζή, έγραψε πως δεν της άρεσε καθόλου το θέαμα.

«Σκέφτονται να μας εξαφανίσουν όλους σιγά σιγά» σχολίασε με τη σειρά της και η Υρώ Μανέ.

Παράλληλα και πολλοί κάτοικοι του κέντρου, έχουν εκφραστεί αρνητικά στα social media για το θέαμα που αντίκρισαν στην Ομόνοια, με κάποιους να χαρακτηρίζουν το έργο ως «καραγκιόζ μπερντέ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25