search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:31
MENU CLOSE

ΟΣΕ: Συγκροτείται τριμελής επιτροπή για τη διερεύνηση του ατυχήματος

14.05.2017 10:40
ΟΣΕ: Προσλήψεις 60 μηχανοδηγών μέσα στο 2018 - Media

 

Κατόπιν εντολής του Χρ. Σπίρτζη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών & Μεταφορών κ. Αθ. Βούρδα, στα γραφεία του ΟΣΕ, με τη συμμετοχή των Διοικήσεων ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ & ΕΕΣΣΤΥ,  για τη διερεύνηση του χθεσινού τραγικού συμβάντος, αναφέρεταιν σε ανακοίνωση του ΟΣΕ.

Στη σύσκεψη αποφασίσθηκε, η συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής, η οποία θα παραδώσει έως την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 την πρώτη εκτίμηση του πορίσματος. Η Επιτροπή ξεκινά το Έργο της από σήμερα, παραλαμβάνοντας όλα τα στοιχεία που απαιτούνται.

Παράλληλα στη σημερινή σύσκεψη αποφασίσθηκε η κήρυξη τριήμερου πένθους σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες  και όλες οι σημαίες σε όλα τα συγκροτήματα του Δικτύου θα κυματίζουν μεσίστιες. 

Επίσης, στο σημείο του τραγικού συμβάντος, βρίσκονται οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και σήμερα το βράδυ θα ενημερώσουν και την Επιτροπή και την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου.

Πηγή: euro2day.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:30