search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Εγκαίνια για το ελληνικό περίπτερο της 57ης έκθεσης Biennale της Βενετίας

15.05.2017 11:42
Εγκαίνια για το ελληνικό περίπτερο της 57ης έκθεσης Biennale της Βενετίας - Media

 

Τα επίσημα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση της Biennale της Βενετίας, έκανε η Υπουργός  Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, παρουσία όλων των εμπλεκομένων καλλιτεχνών, συντελεστών αλλά και χορηγών.

Η 57η Biennale που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της σύγχρονης τέχνης και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στη Βενετία της Ιταλίας, άνοιξε για το κοινό την Κυριακή 14 Μαΐου .

Στα previews που πραγματοποιήθηκαν κατά τις προηγούμενες ημέρες, η ελληνική συμμετοχή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού όλοι οι μεγάλοι παράγοντες και συντελεστές κατέταξαν το περίπτερο της χώρας μας, στα πέντε καλύτερα.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται οι: Αφροδίτη Παναγιωτάκου, αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και ο Κρίστιαν Χατζημηνάς, πρόεδρος της EFA Ventures, οι οποίοι συμμετείχαν ως χορηγοί μεταξύ και άλλων εταιρειών-χορηγών, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, η Κατερίνα Κοσκινά, διευθύντρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) και η Φένια Κοσοβίτσα, Παραγωγός της Blonde Audiovisual Productions.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία των χορηγών αποδεικνύει την υποδειγματική σύμπραξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την τέχνη και τις καλλιτεχνικές αξίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26