search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25
MENU CLOSE

Βγήκαν πιστόλια και μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο κέντρο – Ημίγυμνος απειλούσε με μαχαίρι ότι θα τους σφάξει όλους (Video)

15.05.2017 16:29
Βγήκαν πιστόλια και μαχαίρια στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί στο κέντρο – Ημίγυμνος απειλούσε με μαχαίρι ότι θα τους σφάξει όλους (Video) - Media

 

Συναγερμός σήμανε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης έπειτα από καταγγελία για άτομο που είχε μαζί του πιστόλι και κινούνταν στο πάρκο του Ξαρχάκου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε λίγα λεπτά η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικούς της ομάδας (Ζ).

Το άτομο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr, πρόκειται για νεαρό Έλληνα ο οποίος αποφυλακίστηκε πριν από δύο χρόνια.

Αστυνομικοί που ερεύνησαν το χώρο της σύλληψης του άνδρα, εντόπισαν το πιστόλι που χρησιμοποίησε κάτω από σταθμευμένο Ι.Χ.

Επίσης εντόπισαν έναν κάλυκα. Το πιστόλι είναι τύπου “browning”.

Έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε ότι θα τους σφάξει όλους

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα κοντά στην εκκλησία των Αγίων Πάντων, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Ημίγυμνος άνδρας έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε ότι θα σφάξει όποιον συναντούσε στο δρόμο του, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σε λίγα λεπτά περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο 40χρονος άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του. Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις μαζί του και αφού τους άνοιξε την πόρτα τον συνέλαβαν.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Πηγή: thestival.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:25