search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Κατερίνα Μάρκου: Ο Βαρουφάκης είναι ένα ωραιοπαθές ψώνιο (Video)

18.05.2017 09:33
Στη ΝΔ προσχώρησε η Κατερίνα Μάρκου  - Media

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, για την προσωπική της ζωή, για τον Σταύρο Θεοδωράκη και την αποχώρησή της από το Ποτάμι, για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για τον πρώην υπουργό Οικονομίας, Γιάνη Βαρουφάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «σαλτιμπάγκο»

«Τα πισωγυρίσματα του κ. Θεοδωράκη τη μια ήταν με τον κύριο Τσίπρα, την άλλη ήταν απέναντι του. Την άλλη, όταν ο Τσίπρας έπαιρνε τις εκλογές πήγαινε [σ.σ. ο Θεοδωράκης]  έλεγε πως  ήθελε να συγκυβερνήσει μαζί του…, την ώρα που εγώ έλεγα ότι ο Βαρουφάκης είναι σαλτιμπάγκος και δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε με αυτούς,… δεν υπήρχε επαφή, γι’αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους έφυγα», είπε η Κατερίνα Μακρή για τους λόγους της αποχώρησής της από το Ποτάμι.

Ερωτηθείσα αν ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης βοήθησε την οικονομία  η Κατερίνα Μακρή σημείωσε: « Ναι, βέβαια, βοήθησε να κλείσουν οι τράπεζες. Ήταν ο μεγαλύτερος σαλτιμπάγκος που πέρασε από την πολιτικής, ένα ωραιοπαθές ψώνιο που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η προσωπική του προβολή.

Αναφορικά με το αν της «λείπει» ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Καθόλου. Δεν μου πει. Δεν είχα προσωπική επαφή μαζί του και οι πολιτικές του πεποιθήσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήταν στην αρχή»,  

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη ανέφερε: « Είναι ένας ευγενής, ήρεμος άνθρωπος που έχει έναν πολιτικό λόγο. Που προσπαθεί να φέρει τη Νέα Δημοκρατία προς το κέντρο» 

Πηγή videο: AlphaTV

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01