search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Οι Σαουδάραβες ερωτεύτηκαν την Ιβάνκα! Φρενίτιδα στα social media (photos)

20.05.2017 13:18
Οι Σαουδάραβες ερωτεύτηκαν την Ιβάνκα! Φρενίτιδα στα social media (photos) - Media

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η επίσκεψη της Ιβάνκα Τραμπ στη Σαουδική Αραβία. Η Προεδρική κόρη, που συνοδεύει τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ, στο επίσημο ταξίδι του στο Ριάντ, έχει κλέψει καρδιές και οι Σαουδάραβες  δηλώνουν τον θαυμασμό τους μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Ένας Σαουδάραβας μάλιστα, δε δίστασε να αναρτήσει βίντεο στο twitter, όπου ζητούσε από τον Βασιλιά το χέρι της Ιβάνκα σε γάμο!

Το hashtag #BintTrump, που στα αραβικά σημαίνει «η κόρη του Τραμπ» είναι το κορυφαίο trend σήμερα, με περισσότερες από 50.000 αναφορές, παρόλο που η οικογένεια Τραμπ βρίσκεται μόλις λίγες ώρες στη χώρα.

«Θα πρέπει να ενισχύσουμε τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ και να εγγυηθούμε ότι η Ιβάνκα θα κάνει πολλές επενδύσεις εδώ, ώστε να έρχεται συχνά στη χώρα μας» έγραψε άλλος χρήστης στο twitter.

Άλλος ανησυχούσε μην τυχόν και ο ήλιος πειράξει το ευαίσθητο δέρμα της Ιβάνκα Τραμπ, καθως η θερμοκρασία σήμερα στο Ριάντ αγγίζει τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Κάποιες γυναίκες όμως ενοχλήθηκαν από τον υπέρμετρο θαυμασμό των συμπολιτών τους προς το πρόσωπο της 35χρονης συμβούλου του Προέδρου των ΗΠΑ, και τους πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα, γράφοντας στα κοινωνικά δίκτυα πόσο γοητευτικός είναι ο σύζυγος της Ιβάνκα, Τζάρεντ Κάσνερ.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο η Ιβάνκα, όσο και η Μελάνια Τραμπ, αρνήθηκαν να φορέσουν μαντήλα κατά την παραμονή τους στη Σαουδική Αραβία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:47