search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Ανήλικη έβαλε δυο φωτιές σε δάση της Μεσσηνίας – Παρέμβαση εισαγγελέα

21.05.2017 14:43
Με ένα τρισεκατομμύριο καινούργια δέντρα  θα μπορούσαμε να «φρενάρουμε» την κλιματική  αλλαγή - Media

 

Η ανήλικη ομολόγησε η ίδια πως έβαλε δυο φωτιές σε δάση στην Ανθούσα του Δήμου Οιχαλίας και στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, μετά την σύλληψή της, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικούς.

Η 17χρονη ρομά έβαλε την πρώτη πυρκαγιά κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στην Ανθούσα και οι πυροσβέστες που πήγαν για κατάσβεση, την βρήκαν να φωνάζει ότι εκείνη έβαλε την φωτιά. Μια ώρα αργότερα, όταν εκδηλώθηκε η δεύτερη πυρκαγιά στον Μελιγαλά, την βρήκαν πάλι μπροστά τους να κρατάει έναν αναπτήρα.

Την συνέλαβαν και κατέσχεσαν τον αναπτήρα ως πειστήριο. Η ανήλικη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ο οποίος άσκησε δίωξη για δύο εμπρησμούς από πρόθεση, ωστόσο διέταξε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01