search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:52
MENU CLOSE

Τραγωδία στο Μάντσεστερ: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande

26.05.2017 06:47
Τραγωδία στο Μάντσεστερ: Η συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande - Media

 

 

Ένας πατέρας τριών κοριτσιών έγραψε μια επιστολή στην Ariana Grande, την τραγουδίστρια στην συναυλία της οποίας σημειώθηκε το τρομοκρατικό χτύπημα στο οποίο σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 59.

 

Αναλυτικά της έγραψε:

 

Αγαπητή δεσποινίς Grande,

Είμαι ο πατέρας τριών κοριτσιών, μιας δεκατριάχρονης και δυο δωδεκάχρονων.

Όπως καταλαβαίνεις, είσαι εδώ και χρόνια «μέλος» της οικογένειας μας.

Έχουν υπάρξει περιστάσεις στις οποίες το ραδιόφωνο συνέχισε να παίζει τα τραγούδια σου ακόμα και μετά που άφηνα τις μικρές στο σχολείο.

Θα αφήσω ανεπιβεβαίωτες τις φήμες που αναφέρουν πως έχω δει ανεξαιρέτως κάθε επεισόδιο του «Sam & Cat».

Αφού λοιπόν σου ξεκαθάρισα πως σε θεωρώ «μέλος» της οικογένειας μου και μετά που διάβασα μια ανάρτηση σου στο Twitter μετά την τραγωδία στο Μάντσεστερ, νιώθω την ανάγκη να σε βάλω στη θέση σου μικρή.

Άκου λοιπόν και δέξου μερικές πατροπαράδοτες πατρικές συμβουλές:

1. Δεν έχεις κανέναν απολύτως λόγο να απολογηθείς σε κανέναν. Αν κάποιος ηλίθιος μεθούσε και προκαλούσε ένα θανάσιμο τροχαίο δίπλα στο ξενοδοχείο σου στο Μάντσεστερ, θα ένιωθες υπεύθυνη; Αν τη νύχτα πριν τη συναυλία σου, ένας τυφώνας χτυπούσε το Μάντσεστερ και σκότωνε πολλούς ανθρώπους που σκόπευαν να πάνε στη συναυλία σου, θα ένιωθες την ανάγκη να απολογηθείς;  Καταλαβαίνεις, δεν είσαι υπεύθυνη για τις πράξεις ενός ψυχοπαθούς δειλού που πραγματοποίησε μια σατανική πράξη πλησίον σου όπως ακριβώς δεν θα ήσουν υπεύθυνη για μια φυσική καταστροφή ή για τις πράξεις μεθυσμένων ηλιθίων. Για αυτό και η ανάρτηση σου ήταν λάθος.

2. Στη δουλειά σου, υπάρχουν χιλιάδες ειδικοί οι οποίοι «σχεδιάζουν» ποια πρέπει να είναι τα επόμενα σου βήματα. Πες σε όλους τους να πάρουν ένα μήνα άδεια και απόλυσε όποιον σε ενοχλήσει πριν περάσουν ακριβώς τριάντα ημέρες. Αυτοί οι «ειδικοί» δεν έχουν ιδέα για αυτό που περνάς αυτή τη στιγμή. Περνά χρόνο με το Θεό, την οικογένεια και τους φίλους σου οι οποίοι θα σε στηρίξουν όπου χρειάζεσαι και θα σου δώσουν το χρόνο σου να ηρεμήσεις. Διάολε, πήγαινε φάε όσα ντόνατ θέλεις. Το αξίζεις!

3. Όταν και μόνο όταν νιώσεις έτοιμη, για όλους τους μπαμπάδες που αγαπούν … εεε … που οι κόρες τους αγαπούν τη μουσική σου, τραγούδα ξανά. Η μουσική είναι η παγκόσμια γλώσσα της ειρήνης. Κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου και βγαίνει αυτό το θείο δώρο που είναι η φωνή σου, κάνεις τον κόσμο μας λίγο καλύτερο.

Αυτές λοιπόν μικρή μου είναι οι συμβουλές μου, ενός χοντρού πατέρα από τη Georgia που αγαπάει τις κόρες του και χαίρεται που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσένα σε αυτόν τον κόσμο. Φρόντισε τον εαυτό σου. Οι θαυμαστές σου θα είναι εκεί και θα σε περιμένουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30