search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:34
MENU CLOSE

«Άνω κάτω» με το τρομοδέμα στον Παπαδήμο-Η Βουλή αρνείται ότι έλεγξε τον φάκελο

27.05.2017 09:33
«Άνω κάτω» με το τρομοδέμα στον Παπαδήμο-Η Βουλή αρνείται ότι έλεγξε τον φάκελο - Media

 

Σύγχυση εξακολουθεί να επικρατεί με τη διαδρομή που ακολούθησε το τρομοδέμα που έσκασε στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και με το αν και πού ελέγχθηκε για το περιεχόμενο του.

Αν και αστυνομικές πηγές από το πρωί αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο που επιβεβαιώνει την κατάθεση του συνοδού ασφαλείας που ήταν επιφορτισμένος με τον έλεγχο της αλληλογραφίας που λάμβανε ο κ. Παπαδήμος, ότι πήγε τους φακέλους στη Βουλή, και ελέγχθηκε στα εκεί μηχανήματα X-ray, από τη Βουλή επιμένουν ότι δεν έγινε ποτέ ο έλεγχος στα δικά τους μηχανήματα.

Κύκλοι της Βουλής εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο έλεγχος του τρομοδέματος δεν έγινε από το κοινοβούλιο. Σημειώνουν μάλιστα ότι ακόμη κι αν οι κάμερες δείχνουν μεν τον συγκεκριμένο συνοδό ασφαλείας, όμως δεν υπάρχει πλάνο που να δείχνει το συγκεκριμένο φάκελο.

Οι ίδιοι κύκλοι παραδέχονται ότι το μηχάνημα x-ray είναι παλαιάς τεχνολογίας, του 2004, χωρίς καταγραφικό μνήμης και σήμανση προειδοποιητικού ήχου, λένε όμως ότι έχουν ζητήσει την αντικατάστασή του αλλά γραφειοκρατικοί λόγοι στέκονται εμπόδιο. 

 Από διεύθυνση στο Κολωνάκι εστάλη ο φάκελος

Στο μεταξύ σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία από διεύθυνση στο Κολωνάκι φέρεται να εστάλη το παιδευμένο δέμα. Αυτό προκύπτει από κολάζ που έγινε στα κομμάτια του τρομοδέματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του αποστολέα που εμφανίζεται στο δέμα δεν ανήκει σε κάποιο δημόσιο πρόσωπο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01