search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Απίστευτη επιγραφή έξω από μπαρ στην Ευρώπη – Τι λέει για τους Αμερικάνους (Photo)

29.05.2017 18:29
Απίστευτη επιγραφή έξω από μπαρ στην Ευρώπη - Τι λέει για τους Αμερικάνους (Photo) - Media

 

Το ότι οι σχέσεις Ευρώπης-ΗΠΑ δεν βρίσκονται και στα καλύτερά τους, από την ώρα που τα ηνία της Αμερικής ανέλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι γνωστό κι αν κάποιος έχει αμφιβολίες ας αποταθεί στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Ωστόσο, φαίνεται ότι και πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες έχουν αρχίσει να αισθάνονται περίεργα έναντι των ΗΠΑ, τουλάχιστον όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ πολιτεύεται και αντιμετωπίζει την Ε.Ε.

Αποτέλεσμα αυτής της επιφυλακτικότητας είναι και αυτή η εξαιρετικά δηκτική, αλλά και αστεία επιγραφή έξω από μπαρ σε κάποια Ευρωπαϊκή πόλη.

Η επιγραφή αναφέρει: «Όλοι οι Αμερικάνοι θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα», διασκευάζοντας την εντολή «Όλα τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα».

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης Ίαν Μπρέμερ με το σχόλιο: «Ευρώπη. ΟΚ, μας αξίζει…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01