search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:31
MENU CLOSE

Ούτε ο Κιούμπρικ: Στα άδυτα του παράνομου σεξ κλαμπ στον Πειραιά (Photos)

30.05.2017 13:17
Ούτε ο Κιούμπρικ: Στα άδυτα του παράνομου σεξ κλαμπ στον Πειραιά (Photos) - Media

 

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Πειραιά το κλαμπ της ακολασίας, στο οποίο οι επισκέπτες ανταλλάσσουν συντρόφους, όπως συνηθίζεται σε όλα τα swingers club.

Στις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κλαμπ φαίνονται τα οκτώ διαφορετικού θέματος δωμάτια για ζευγάρια.

Το κλαμπ λειτουργούσε εδώ και καιρό και μεγάλα event λάμβαναν χώρα κάθε εβδομάδα, με guest εμφανίσεις επωνύμων.

Μάλιστα, σε εκδήλωση της 25ης Ιουνίου του 2016 εμφανιζόταν ως guest star ο Survivor Γιάννης Σπαλιάρας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το κλαμπ είχε φτιάξει σελίδα στο Facebook και σε ανάρτηση από τον διαχειριστή της σελίδας του στις 28 Ιουλίου του 2014 έγραψε ότι «Παρασκευή  01.08.2014 SWAP TIL YOU DROP»…

Ένας φίλος της σελίδας, σχολίασε στην ανάρτηση: «Τι ακριβώς θα γίνει;».

Και έλαβε την απάντηση: «Όλοι μαζί στο ισόγειο. Παιχνίδια, φλερτάκια …… τα πάντα επιτρέπονται ……… μέχρι να μην μπορούμε άλλο».

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και του Τμήματος Ασφάλειας Καμινίων εντόπισαν μεταξύ άλλων οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια στο κλαμπ, τα οποία μάλιστα διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα στους πελάτες για τις μεταξύ τους ερωτικές συνευρέσεις.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες. Επιπλέον, εξωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης ενώ οι άντρες της Αστυνομίας κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τις δύο συσκευές αποθήκευσης δεδομένων που βρέθηκαν εντός του.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ.

 Συνελήφθησαν ένας 48χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και τρεις Έλληνες εργαζόμενοι που στερούνταν πιστοποιητικό υγείας και δεν είχαν άδεια εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:28