search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Επανασύνδεση – βόμβα «καυτού» ζευγαριού της σόουμπιζ (Photo)

31.05.2017 14:51
Επανασύνδεση - βόμβα «καυτού» ζευγαριού της σόουμπιζ (Photo) - Media

 

Όταν το ζευγάρι αυτό είχε χωρίσει πριν από περίπου επτά χρόνια, το διαζύγιό τους είχε πέσει ως κανονική βόμβα στο χώρο της σόουμπιζ, καθώς θεωρούταν ως ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια που είχε υπάρξει ποτέ.

Κι όμως, πριν από επτά χρόνια ο Σον Πεν και η Ρόμπιν Ράιτ είχαν χωρίσει και μάλιστα μετά από μια θυελλώδη περίοδο αιτήσεων διαζυγίου, αποσύρσεών τους, καυγάδων και έντονων συμφιλιώσεων.

Από το χωρισμό τους το 2010 ως σήμερα, ούτε το ένα ούτε το άλλο μέλος του ζευγαριού θέλησε να αναφερθεί στην προηγούμενη περίοδο της ζωής του: ο Σον Πεν είναι ένας βρανευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης και η Ρόμπιν Ράιτ έχει μαγέψει το κοινό ως Κλαιρ Άντεργουντ στην ανατρεπτική σειρά «House of Cards», δίπλα στον Κέβιν Σπέισι.

Μέχρι που πριν από δύο ημέρες, ο Πεν και η Ράιτ εθεάθησαν στη Νέα Υόρκη να ταξιδεύουν μαζί στο Λος Άντζελες σε ιδιωτικό τζετ και όπως είναι φυσικό οι φήμες οργίασαν.

Αν και το πιο πιθανό είναι ότι Πεν και Ράιτ αποφάσισαν να αφήσουν πίσω το θυελλώδες παρελθόν τους και να αποκτήσουν ξανά φιλικές σχέσεις, ουδείς αποκλείει αυτές να περάσουν και στο ερωτικό επίπεδο, καθώς ήταν μαζί από το 1989.

Για να δούμε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:09