search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Απότομη προσγείωση για τον Τραμπ – «Δεν γίνεται ακριβώς έτσι» για την απόσυρση από τη Συμφωνία του Παρισιού, λέει ο Γιουνκέρ

31.05.2017 18:24
Γιουνκέρ: Θα «απαντήσουμε» στις κυρώσεις των ΗΠΑ στη Ρωσία - Media
 
Η Ευρώπη πρέπει να καταστήσει σαφές στις ΗΠΑ ότι η απόσυρση από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα δεν είναι μια απλή διαδικασία κι ότι θα χρειαστούν χρόνια προκειμένου να αποδεσμευτούν πλήρως, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
 
«Καθήκον της Ευρώπης είναι να πει: δεν γίνεται ακριβώς έτσι», επισήμανε ο Γιούνκερ σε μια ομιλία που εκφώνησε σε ένα φοιτητικό συνέδριο με θέμα το μέλλον της Ευρώπης, το οποίο διοργάνωσε ο σύνδεσμος Γερμανών εργοδοτών BDA.
 
«Οι Αμερικανοί δεν μπορούν έτσι απλά να αποσυρθούν από τη συμφωνία για την προστασία του κλίματος. Ο κ. Τραμπ το πιστεύει αυτό, διότι δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες».
 
Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν αρκετά χρόνια προκειμένου οι ΗΠΑ να αποδεσμευτούν από τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από τη συμφωνία, τόνισε ο επικεφαλής της Κομισιόν.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:08