search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:15
MENU CLOSE

Ο Νίκος Φίλης… ψάλτης σε γάμο στα Χανιά (Photo)

01.06.2017 11:36
Ο Νίκος Φίλης… ψάλτης σε γάμο στα Χανιά (Photo) - Media

Μπορεί η σχέση του Νίκου Φίλη με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών να… πέρασε από σαράντα κύματα όταν ο πρώτος ήταν υπουργός Παιδείας, ωστόσο η σχέση του με την Εκκλησία, όπως και με την ψαλτική, ήταν και παραμένει βιωματική.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον πρώην υπουργό Παιδείας, ξέρουν ότι πολλές φορές ψάλλει στην Εκκλησία -και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις. Το περασμένο Σάββατο, στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Χανιά, στους Τάφους των Βενιζέλων, είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν και όσοι… δεν ήξεραν τα κρυμμένα ταλέντα του Νίκου  Φίλη.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το «παρών» στον γάμο του πολιτικού συντάκτη της εφημερίδας «Η Αυγή», Νίκου Λιονάκη, μαζί με πλήθος δημοσιογράφων, αφού ο Λιονάκης είναι αγαπητός από όλους και ξεχωρίζει για το ήθος και τον επαγγελματισμό του.

Όμως, ο Νίκος Φίλης δεν περιορίστηκε στο να ταξιδέψει στα Χανιά για να παραστεί στον γάμο, αλλά έψαλλε για ώρα κατά την τελετή του μυστηρίου, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκομένους. Πάντως, όπως διευκρίνιζε σε συνομιλητές του, παρότι μεταξύ όσων έψαλε ήταν και ο Απόστολος, ο ίδιος δεν συμφωνεί με την φράση «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

 

Πηγή: matrix24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14