search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:38
MENU CLOSE

Μακάβριο εύρημα στο Σταθμό Λαρίσης

02.06.2017 17:33
Μακάβριο εύρημα στο Σταθμό Λαρίσης - Media

Σοκ στην κοινωνία και πολλά ερωτηματικά στους αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας έχει προκαλέσει ο εντοπισμός μιας σακκούλας σκουπιδιών, που μέσα είχε υπολλείματα από μήτρες, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ιουλιανού, κοντά στο σταθμό Λαρίσης.
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε στις 26 Μαΐου το πρωί κάτοικος της περιοχής, τον οποίο αρχικά ενόχλησε η  άσχημη μυρωδιά που έβγαινε από μια πεταμένη σακκούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων.
Πιστεύοντας αρχικά πως πρόκειται για ψοφήμι, έσκυψε κοντά για να κοιτάξει, αλλά πάγωσε μπροστά στο μακάβριο εύρημα.
Τουλάχιστον 10 μήτρες, σχεδόν άρτιες οι οποίες φαινόταν πως είχαν αφαιρεθεί με χειρουργική ακρίβεια,  ήταν το «μυστικό» που έκρυβε η σακκούλα.
Αμέσως, ο τρομοκρατημένος περαστικός κάλεσε την Άμεση Δράση.
Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη σακκούλα στην ιατροδικαστική υπηρεσία , όπου κατόπιν εξετάσεων επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για γυναικείες μήτρες, που είχαν αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης και στη συνέχεια τοποθετήθηκαν σε φορμόλη…
Το πλέον πιθανό ενδεχόμενο που ερευνούν τώρα οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, είναι τα υπολείμματα να  προέρχονται από κάποια ιδιωτική γυναικολογική κλινική, που λειτουργεί  στο κέντρο της Αθήνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01