search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Τα πέταξε όλα έξω: Αντιδράσεις προκάλεσε με την εμφάνισή της κριτής σε talent show (Photos)

03.06.2017 10:31
Τα πέταξε όλα έξω: Αντιδράσεις προκάλεσε με την εμφάνισή της κριτής σε talent show (Photos) - Media

 

«Φωτιές» άναψε η εμφάνιση της Αμάντα Χόλντεν, η οποία είναι κριτής στο μουσικό ριάλιτι «Got Talent» της Βρετανίας. Το ντεκολτέ της 46χρονης έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αντιδράσεις.

Η εμφάνισή της ήταν τόσο αποκαλυπτική που θα ερευνηθεί από τον Ofcom, το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο της χώρας, το οποίο δέχθηκε πάνω από 200 τηλεφωνήματα με καταγγελίες τηλεθεατών. Σε ανακοίνωσή του, ο Ofcom επεσήμανε ότι θα αξιολογήσει τις καταγγελίες με προσοχή και θα μελετήσει το υλικό για να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει και αν θα υπάρξει επιβολή κυρώσεων.

Αρκετοί τηλεθεατές υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να αλλάξει η ώρα μετάδοσης της εκπομπής, αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες ενδυματολογικές επιλογές η παρουσιάστρια. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί αντιδράσεις με την εμφάνισή της, αφού και στην προηγούμενη σεζόν του σόου οι τηλεθεατές διαμαρτύρονταν.

Ωστόσο, η Χόλντεν δήλωσε πως θα συνεχίσει τις τολμηρές της εμφανίσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:16