search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:37
MENU CLOSE

Ηρέμησε η κατάσταση στο Μενίδι – Προηγήθηκε πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ και χρήση χημικών (Video)

11.06.2017 17:49
Ηρέμησε η κατάσταση στο Μενίδι - Προηγήθηκε πετροπόλεμος με τα ΜΑΤ και χρήση χημικών (Video) - Media

 

Ηρέμησε αργά το βράδυ της Κυριακής η κατάσταση έξω από τον οικισμό Αυλίζας στο Μενίδι, όπου νωρίτερα σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και περίπου 200 ατόμων, που ήθελαν να εισβάλουν στον οικισμό.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι επιτιθέμενοι ήταν κάποιοι που αποκόπηκαν από την ειρηνική πορεία περίπου 700 κατοίκων της περιοχής, ενώθηκαν με ομάδα ατόμων που είχαν βγει από το γήπεδο του Αχαρναϊκού και κινήθηκαν προς τα σπίτια των Ρομά.

Τους αναχαίτισαν όμως τα ΜΑΤ, αλλά τα άτομα πέταξαν προς τα σπίτια πέτρες και βόμβες μολότοφ, χωρίς να προκληθούν ζημιές.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν και τα επεισόδια δεν πήραν έκταση.

Ωστόσο παραμένουν λίγα άτομα ακόμα έξω από τον οικισμό, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα, ενώ η πορεία των κατοίκων επέστρεψε στην πλατεία Καράβου, απ’ όπου είχε ξεκινήσει και διαλύθηκε ήρεμα.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:36