search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Ήταν η «τυχερή» της μέρα: Νέα… γκάφα από την Τερέζα Μέι στη Γαλλία (Photos -Videos)

14.06.2017 10:56
Ήταν η «τυχερή» της  μέρα: Νέα... γκάφα από την Τερέζα Μέι στη Γαλλία (Photos -Videos) - Media

 

Φαίνεται πως μάλλον το ταξίδι αυτό στη Γαλλία θα μείνει αξέχαστο στην Τερέζα Μέι αλλά και στο γαλλικό κοινό καθότι το ταξίδι της Βρετανίδας πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα σημαδεύτηκε από πολλά… ευτράπελα.

Αν λένε πως η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται τότε η Τερέζα Μέι μετά την κοινή συνέντευξη τύπου που είχε με τον Γάλλο Πρόερο Εμμανουέλ Μακρόν, όταν τα φύλλα της εισήγησης της έφυγαν από τα χέρια της λόγω αέρα, τότε η Μέι δεν έπρεπε να πάει στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Αγγλίας.

Κάποια στιγμή ενώ βλέπουν τον αγώνα ο Μακρόν αποφασίζει να συμμετάσχει στο κύμα που δημιουργούν οι οπαδοί στις κερκίδες. Ωστόσο, για κακή τύχη της Μέι εκείνη δεν… συγχρονίστηκε τόσο καλά με τον Μακρόν με αποτέλεσμα να σηκώνεται με αρκετή καθυστέρηση από τη θέση της μαζί με μια βοηθό της.

Την ίδια στιγμή όλοι όσοι βρίσκονται στα επίσημα του γηπέδου παρακολουθούν την Βρετανίδα πρωθυπουργό, ενώ είναι εμφανές πως ο Μακρόν κρατιέται να μην βάλει τα γέλια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:52