search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:48
MENU CLOSE

Ο Σάιμον Κάουελ δίπλα στα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στο Λονδίνο

16.06.2017 07:24
Ο Σάιμον Κάουελ στο πλευρό των πληγέντων από την πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ- Θα κυκλοφορήσει φιλανθρωπικό single  - Media

 

Η πυρκαγιά στο πολυώροφο κτίριο του Λονδίνο συγκλόνισε παγκοσμίως. Πολλοί είναι εκείνοι που εκφράζουν τη θλίψη τους και δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στα θύματα και τις οικογένειές τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Σάιμον Κάουελ ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει όλα τα έσοδα από το νέο του single στα θύματα της πυρκαγιάς του Πύργου Grenfell.

Ο 57χρονος μουσικός παραγωγός δήλωσε συγκλονισμένος από την ανείπωτη τραγωδία του Λονδίνου που κόστισε τη ζωή σε 17 ανθρώπους και άφησε πίσω τους δεκάδες τραυματίες.

«Σπάει η καρδιά μου παρακολουθώντας τα πλάνα από τη φρίκη που έζησαν οι άνθρωποι του πολυώροφου κτιρίου που έζωσαν οι φλόγες» έγραψε στο twitter, ενώ η ανακοίνωσή του ήρθε λίγο μετά από τη συγκινητική πρωτοβουλία της Adele να μεταβεί στο σημείο της τραγωδίας και να συμπαρασταθεί από κοντά στους κατοίκους του κτιρίου που έβλεπαν τις περιουσίες και τους αγαπημένους τους να χάνονται μπροστά στα μάτια τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:43