search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Τζανακόπουλος: Θα κάνουμε αποδεκτό το αίτημα της ΝΔ για προ ημερησίας στη Βουλή για τη συμφωνία

17.06.2017 07:21
Τζανακόπουλος: Έτσι θα βγει η χώρα από τα μνημόνια και την επιτροπεία - Media

 

Την πρόθεση της κυβέρνησης να κάνει αποδεκτό το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τη συμφωνία στο Eurogroup, έκανε γνωστή ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε  χαρακτηριστικά: «εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκανε η προηγούμενη συγκυβέρνηση όταν απέρριπτε αιτήματα της αντιπολίτευσης. Δεν θα μπορούσαμε να μην αποδεχτούμε το αίτημα, αυτά τα έκαναν εκείνοι».

Αναφορικά με την απόφαση του Eurogroup σχολίασε ότι τους επόμενους μήνες θα έχουν γίνει τόσα πολλά που θα γίνει σαφές σε όλους ότι τον Αύγουστο του 2018 «θα έχουμε βγει από τα μνημόνια».

Σχολιάζοντας τα σενάρια περί ανασχηματισμού, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τα διέψευσε τονίζοντας πως κατά την εκτίμησή του δεν υφίσταται λόγος και δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αναφορικά με τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο κ. Τζανακόπουλος τις χαρακτήρισε πολιτική απρέπεια. «Δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με τον υπουργό Οικονομικών, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά», ξεκαθάρισε.


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01