search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Θύμισε Καρβέλα: Νέος άγριος καυγάς Φουρθιώτη-Μουρατίδη στο Star Academy (Video)

18.06.2017 10:42
Θύμισε Καρβέλα: Νέος άγριος καυγάς Φουρθιώτη-Μουρατίδη στο Star Academy (Video) - Media

 

Το Star Academy μπορεί να έρχεται τελευταίο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού (7,1% έκανε χθες), αλλά έχει καταφέρει να γίνεται talk of the town με τους επικούς καυγάδες του. 

Ο χθεσινοβραδινός θύμισε Καρβέλα… Πρωταγωνιστές ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και το μέλος της κριτικής επιτροπής Νίκος Μουρατίδης. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής δεν έδωσε το λόγο στον Νίκο Μουρατίδη για να κρίνει σπουδαστής της Ακαδημίας. 

Ο Μουρατίδης ήταν ο μοναδικός κριτής που δεν είπε τη γνώμη του, παρά μόνο την ώρα της βαθμολογίας, πράγμα που δεν του άρεσε καθόλου.

Μόλις ολοκλήρωσε λοιπόν την κριτική του, ο Φουρθιώτης σχολίασε ότι όσα είπε ο Μουρατίδης δεν εκφράζουν την υπόλοιπη κριτική επιτροπή, παρά μόνο τον ίδιο. Μοιραίο λάθος.

Ο Μουρατίδης νευρίασε και ακολούθησε ένα μοναδικό σόου που θύμισε κάτι από το έπος του Νίκου Καρβέλα, με το «λες μπούρδες» να είναι ένα μόνο από τα ωραία που ακούστηκαν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01