search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Ο Γουίλ Σμιθ πήγε για διακοπές στους Αντίπαξους και μάζεψε σκουπίδια από τις παραλίες (Photos)

22.06.2017 14:22
Ο Γουίλ Σμιθ πήγε για διακοπές στους Αντίπαξους και μάζεψε σκουπίδια από τις παραλίες (Photos) - Media

 

Το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών στις παραλίες θέλησε να λύσει όσο μπορούσε ο γνωστός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, ο οποίος επισκέφθηκε τους Αντίπαξους για διακοπές με την οικογένειά του.

Αρχικά, έκανε μια στάση στην Κέρκυρα και στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις παραλίες των Παξών και Αντίπαξων. Ο σταρ και η κόρη του, Γουίλοου, ενθουσιάστηκαν με την ομορφιά της χώρας μας και ανήρτησαν φωτογραφίες στο Instagram.

Ο Γουίλ Σμιθ και η σύζυγός του

Η Γουίλοου

Ανάμεσα στις φωτογραφίες αυτές, είναι κάποιες στις οποίες μαζεύει σκουπίδια μαζί με την κόρη του, τη σύζυγό του και με ντόπιους από την παραλία των Αντίπαξων.

Η Γούλοου σχολίασε στις φωτογραφίες ότι «δεν άντεξε να βλέπει αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες σκουπίδια».

Συγκεκριμένα, γράφει σε μήνυμά της Instagram:

«Ενώ είμαι μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με τη μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή κι αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30