search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:28
MENU CLOSE

Μεγάλη λαχτάρα με Ρέτσο στον Ολυμπιακό – Πάει στο νοσοκομείο!

23.06.2017 18:13
Μεγάλη λαχτάρα με Ρέτσο στον Ολυμπιακό - Πάει στο νοσοκομείο! - Media

 

Ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και έπεσε άτσαλα στο γρασίδι, με αποτέλεσμα να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις του, στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βάτενς, το οποίο φυσικά διεκόπη.

Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο φετινό φιλικό για τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι –σε προσπάθειά του για να πάρει μία κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή της Βάτενς- με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο γρασίδι και να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις του.

Το «ερυθρόλευκο» ιατρικό επιτελείο μπήκε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και αφού ο νεαρός αμυντικός ανέκτησε τις αισθήσεις του, τότε του τοποθετήθηκε κολάρο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Δίπλα του ήταν φυσικά ο γιατρός των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01