search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:26
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε το κρίσιμο ραντεβού Σκουρλέτη – ΠΟΕ ΟΤΑ

24.06.2017 07:18
Στις 11:00 η νέα συνεδρίαση της ΠΟΕ – ΟΤΑ - Media

 

Τη δέσμευση ότι σήμερα το απόγευμα θα εξετάσουν την πρόταση της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους έδωσαν οι εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά τη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

«Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης απέχει, πάρα πολύ, από όσα λέμε ως Ομοσπονδία, έχουμε, όμως, την υποχρέωση να τη δούμε, να την εξειδικεύσουμε και να λάβουμε τις αποφάσεις μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, διευκρινίζοντας ότι έως τότε «δεν θα βγει από το αμαξοστάσιο κανένα όχημα καθαριότητας». 

Στις 14:00 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη. Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης πρόκειται να συνεδριάσει εκτάκτως τη Δευτέρα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01