search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:58
MENU CLOSE

Πόσα κανάλια προτείνει ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ

29.06.2017 16:50
Τραγωδία στην Καρδίτσα: Εντοπίστηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι - Media
 
Δίνοντας την προσωπική του άποψη για το περίγραμμα του νέου τηλεοπτικού τοπίου ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ Δημήτρης Τσαμάκης μιλώντας στην Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής εκτίμησε ότι στη δεδομένη στιγμή οι υπαρχουσες υποδομές μπορούν να στηρίξουν άδειες για 6 κανάλια. 
 
«Μπορούμε να κάνουμε έναν διαγωνισμό με το μίνιμουμ που μπορούμε αυτή την στιγμή και αυτό είναι να έχουμε 6 διαύλους εξασφαλισμένους, από τις διαπραγματεύσεις με τους γείτονες» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ και συνέχισε λέγοντας πως «και μάλιστα για αυτό χρειάζεται καινούργιος χάρτης. Εμένα δεν μου φαίνεται αυτό αρκετό για πάνω από 6 άδειες αυτή τη στιγμή, και μετά από 3 ή 4 χρόνια που θα έχει έρθει η τεχνολογία Τ2 που αυξάνει την χωρητικότητα κατά 30-40% μπορούμε να κάνουμε έναν συμπληρωματικό διαγωνισμό και να πάμε για παραπάνω» ανέφερε ο Δημήτρης Τσαμάκης. 
 
Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ τόνισε ακόμα πως με τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα τα τηλεοπτικά κανάλια εκπέμπουν παράνομα, σημειώνοντας ότι το ΕΣΡ «δεν μπορεί να κάνει διαγωνισμό στο κομμάτι του φάσματος που προορίζεται να αποκοπεί». 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01