search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50
MENU CLOSE

Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις: «6 μήνες χωρίς αλκοόλ»

03.07.2017 07:51
Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις: «6 μήνες χωρίς αλκοόλ» - Media

 

Το πρόβλημά της με το αλκοόλ μετρά, ήδη, τέσσερα χρόνια και παρά τις προηγούμενες προσπάθειές της να απεξαρτηθεί, δεν κατάφερνε ποτέ να φθάσει στο επιθυμητό σημείο.

Ο λόγος για τη μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι Μουρ και του Μπρους Γουίλις η οποία φαίνεται ότι έχει βρει, πια, τον δρόμο της μιας και οι προσπάθειές της έχουν επιτέλους αποτέλεσμα.

«Χθες έκλεισα 6 μήνες νηφάλια. Δεν είναι κάτι που είχα προγραμματίσει,  αλλά μετά από τη μεγάλη διαδρομή που διένυσα για να φτάσω εδώ, μπορώ με ειλικρίνεια να πω ότι ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο περήφανη για τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή» γράφει χαρακτηριστικά στο ποστ της η Rumer Willis. 

Ανεβάζοντας μια selfie που τη δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και περιποίησης μοιράστηκε με τους περισσότερους από 604.000 followers της την μέχρι στιγμής επιτυχημένη, προσπάθεια της να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και δηλώνει περήφανη, δεδομένου ότι το πρόβλημα της με τον αλκοολισμό μετράει τουλάχιστον 4 χρόνια. 

Η 28χρονη μουσικός και ηθοποιός, ξεκίνησε την κατάχρηση το 2012 και παρά το γεγονός ότι είχε εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης κατά το παρελθόν, δεν είχε καταφέρει να απαλλαχθεί από τον εθισμό στο αλκοόλ.

«Είμαι η πρώτη που θα πω ότι δεν είμαι τέλεια. Μερικές φορές τα κάνω όλα λάθος και κάπου κάπου μπορεί να κάνω και κάτι σωστό», εξομολογήθηκε στο ποστ της κλείνοντας την ανάρτησή της με την εξής συμβουλή προς τους περισσότερους από 600.000 ακολούθους της: «Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:50