search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:42
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Σοκ από το ιατροδικαστικό πόρισμα – Ο 22χρονος δεν πρόλαβε να αμυνθεί

08.07.2017 13:33
Ζάκυνθος: Σοκ από το ιατροδικαστικό πόρισμα - Ο 22χρονος δεν πρόλαβε να αμυνθεί - Media

 

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού Μπακάρι Χέντερσον, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το θύμα έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προήλθαν από χτυπήματα, τα οποία προκάλεσαν  εγκεφαλική αιμορραγία.

Μάλιστα, όπως διαπίστωσε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα, φαίνεται ότι το θύμα δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί, καθώς τον πέταξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν, πριν προλάβει να αμυνθεί.

Εξίσου ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από τα βίντεο, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, που δείχνει κάποιους από τους δράστες να χτυπούν τον Χέντερσον ακόμη και τη στιγμή που έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί οχτώ άτομα για την υπόθεση. Ενας Έλληνας και επτά Σέρβοι.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:42