search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28
MENU CLOSE

Τους πυροβόλησαν ενώ έκαναν σεξ σε πάρτι swingers!

09.07.2017 11:00
Τους πυροβόλησαν ενώ έκαναν σεξ σε πάρτι swingers! - Media

 

Τραγική κατάληξη είχε ένα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς ένα ζευγάρι δέχθηκε πυρά από τις αστυνομικές δυνάμεις, τη στιγμή που έκανε σεξ μπροστά στους παρευρισκόμενους.

Το πάρτι βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη στις 3 το πρωί, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο μετά από κλήση για παρουσία ενόπλου.

Τη στιγμή που οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κλαμπ ο 35χρονος ήταν ντυμένος ως Τζόκερ και δέχθηκε σφαίρες στο θώρακα, με τις Αρχές να υποστηρίζουν ότι έβγαλε όπλο και ότι αρνήθηκε να το πετάξει όταν του το ζήτησαν. Η γυναίκα ήταν ντυμένη Χάρλεϊ Κουίν  και δέχτηκε σφαίρα στο πόδι.

Σύμφωνα όμως με την ιδιοκτήτρια του κλαμπ, «ο άνδρας δεν κρατούσε τίποτα στο χέρι του, αλλά ήταν σε μια μάλλον περίεργη θέση με τη γυναίκα, κάτι που είναι σύνηθες σε τέτοιες εκδηλώσεις».

 «Αυτά τα πάρτι πραγματοποιούνται εδώ και περίπου 20 χρόνια στο κλαμπ, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο περιστατικό. Οι συμμετέχοντες είναι ενήλικες, που έρχονται ντυμένοι με στολή και πραγματοποιούν τις φαντασιώσεις τους. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ πάντα ελέγχονται στην είσοδο», έγραψε στο Facebook η ιδιοκτήτρια του κλαμπ.

Τα θύματα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τον άνδρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:28