search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Τατσόπουλος κατά Θάνου – «Φωτογραφίζει» τον διορισμό της στο γραφείο του Πρωθυπουργού

11.07.2017 09:04
Τατσόπουλος για Μποφίλιου: Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι - Media

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάληψη των καθηκόντων της προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού από την πρώην πρόεδρο του Άρειου Πάγου, Βασιλική Θάνου.

Μέσα από ανάρτησή του στο Facebook o συγγραφέας και πρώην βουλευτής του  ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος  επιτέθηκε στον διορισμό της Βασιλικής Θάνου στο νομικό γραφείο του Πρωθυπουργού και στην ουσία «φωτογραφίζει» τον τρόπο με τον οποίο διορίστηκε στην θέση αυτή.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:  

«Πλούσιο το φωτογραφικό ρεπορτάζ από το ετήσιο μνημόσυνο της Διάκρισης των Εξουσιών (να ζήσουμε, να την θυμόμαστε). Στις πρώτες δύο φωτογραφίες βλέπουμε την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου (συμπλήρωσε προ ημερών το συνταξιοδοτικό όριο ηλικίας) στα βαφτίσια της κόρης του διαχειριστή της διαβόητης ιστοσελίδας Olympia.gr (ειδικευμένης σε character assassination πολιτικών αντιπάλων) και διακεκριμένου συμβούλου του υπουργού Εθνικής Άμυνας, μαζί με δύο εξίσου διακεκριμένους ομοφοβικούς ακροδεξιούς βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Τα ίδια βαφτίσια τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (τρίτη φωτογραφία). Στην τελευταία φωτογραφία βλέπουμε πάλι την πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου να αναλαμβάνει σήμερα καθήκοντα ως επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Πρωθυπουργού. Προφανώς τα γεγονότα είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους και κάθε συσχετισμός οφείλεται αποκλειστικά στην αχαλίνωτη φαντασία μας. Ευτυχείτε.»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21