search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:17
MENU CLOSE

Η εξομολόγηση του Jay-Z: Ο γάμος μου με τη Beyoncé χτίστηκε πάνω στο ψέμα

11.07.2017 10:33
Στην κορυφή των Grammy η Μπιγιονσέ με 9 υποψηφιότητες - Media

 

Φαίνονται ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια. Κι όμως, όπως οι περισσότεροι γάμοι έτσι και ο δικός τους έχει περάσει τα «σκαμπανεβάσματά» του…

Ο λόγος για τη Beyonce και τον Jay-Z οι οποίοι έχουν βιώσει δυσκολίες στη σχέση τους και έχει χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και από τους δυο, έτσι ώστε αυτές να ξεπεραστούν. . Αυτό έγινε γνωστό από την κυκλοφορία του Lemonade, το 2016, αλλά και το τελευταίο album του rapper, 4:44, το οποίο περιγράφει όλες τις δυσκολίες του γάμου τους με ιδιαίτερες λεπτομέρειες:

“Αυτή είναι η πραγματική μου ζωή. Απλά έτρεξα σε αυτό το μέρος και χτίσαμε αυτή την τεράστια, υπέροχη βίλα για σχέση, η οποία δε χτίστηκε πάνω σε 100% αλήθεια και ξεκινάει να έχει ρωγμές” είπε χαρακτηριστικά ο Jay-Z, αναφερόμενος στην τελευταία δεκαετία του γάμου του και πρόσθεσε:

“Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα που ο κόσμος μπορεί να τα δει. Τότε, έπρεπε να βρεθούμε στο σημείο να πούμε ‘ΟΚ, γκρέμισέ το και θα ξεκινήσουμε από την αρχή. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έπρεπε να κάνω ποτέ.”

Ο Jay-Z συνειδητοποίησε πως η ύπαρξη ειλικρίνειας ήταν κρίσιμη για να επιβιώσει ο γάμος του. Τόση ειλικρίνεια, εξομολογήθηκε, που η Beyonce άκουσε ολόκληρο το album πολύ πριν κυκλοφορήσει.

“Για να δουλέψει αυτό, δεν μπορούσε να είναι ψεύτικο -ούτε λίγο. Δεν μπορώ να πω πως δεν ήταν άβολο, γιατί προφανώς και ήταν, απλά επειδή το κάναμε τόσο καιρό ήταν λιγότερο άβολο” δήλωσε…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:59