search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Το ξέσπασμα της αδελφής δολοφονημένης ηθοποιού: Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τη Σάρον Τέιτ!

15.07.2017 11:04
Το ξέσπασμα της αδελφής δολοφονημένης ηθοποιού: Η Τζένιφερ Λόρενς δεν είναι αρκετά ωραία για να παίξει τη Σάρον Τέιτ! - Media

Την ώρα που ο Κουέντιν Ταραντίνο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τζένιφερ Λόρενς και τη Μάργκοτ Ρόμπι για το ποια θα υποδυθεί την Σάρον Τέιτ στη νέα ταινία που ετοιμάζει, η αδελφή της αδικοχαμένης Σάρον είναι έξαλλη. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να παίξει η Λόρενς τον ρόλο της αδελφής της.

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης ετοιμάζει ταινία σχετικά με τη δολοφονία της εντυπωσιακής Σάρον Τέιτ και άλλων τεσσάρων ανθρώπων από τον Τσαρλς Μάνσον το 1969. Τότε η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, καθώς η Τέιτ ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι και οκτώ μηνών έγκυος.

Η αδελφή της, Ντέμπρα, η οποία είναι και κληρονόμος των πνευματικών δικαιωμάτων της Τέιτ, δεν θέλει ούτε να ακούσει το όνομα της Τζένιφερ Λόρενς. «Δεν είναι αρκετά όμορφη για να υποδυθεί την αδελφή μου. Η επιλογή μου για τον ρόλο της Σάρον θα ήταν η Μάργκοτ Ρόμπι γιατί είναι πολύ όμορφη και έχει τον ίδιο αέρα που είχε και η Σάρον», ανέφερε σε δηλώσεις της στο Tmz.

Κατά τη γνώμη της, θα έπρεπε να τη συμβουλευτεί ο Ταραντίνο για το πώς σκοπεύει να απεικονίσει την Σάρον Τέιτ στην ταινία του, ώστε να είναι όλα σωστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολυαναμενόμενη ταινία, θα συμπρωταγωνιστεί και ο Μπραντ Πιτ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01