23/01/2019 12:47:32

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα  - Media

Ανοιχτά θα είναι σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, από τις 11 το πρωί έως 8 το βράδυ, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων.

Οι αντιδράσεις πάντως δεν λείπουν, καθώς η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εξαγγείλει 24ωρη απεργία αντιδρώντας στην κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων ενώ κάλεσμα στους εργαζόμενους και τους καταναλωτές να μη δουλέψουν και να μην ψωνίσουν σήμερα απηύθυνε και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος.

Στη Θεσσαλονίκη, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία, μέλη της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, ενώ έχουν εκφράσει και την πρόθεση να πραγματοποιήσουν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με αίτημα την κατοχύρωση της Κυριακάτικης αργίας.

Στο ίδιο σημείο έχουν δώσει ραντεβού για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενδεχομένως πορεία, στις 10:00 το πρωί, μέλη του Συντονισμού Δράσης ενάντια στην Κυριακάτικη εργασία, με συμμετοχή ατόμων της Ταξικής Πρωτοβουλίας Εμποροϋπαλλήλων.

Οι θερινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.