search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Κούτρας αποκαλύπτει: Πλέον δεν μιλάμε με το Θάνο Μικρούτσικο (Audio)

16.07.2017 09:11
Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κούτρας - Media
 
Για τη ζωή και την καριέρα του μίλησε ο τραγουδιστής Γιάννης Κούτρας στο radio1d.gr.
 
Ο Γιάννης Κούτρας αναφέρθηκε στη σχέση του με το Θάνο Μικρούτσικο λέγοντας ότι «παλιά ήμαστε φιλαράκια, αλλά πλέον δεν μιλάμε, καθώς χωρίς λόγο ο Μικρούτσικος ξαφνικά μια μέρα μου είπε ψάξε για δουλειά και τώρα κάνει το Σταυρό του Νότου με κάποιους ασήμαντους».
 
«Ο Θάνος Μικρούτσικος», συνέχισε ο Γ. Κούτρας, «είναι παρορμητικός και περίεργος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογώ αυτά που κάνει… Δυστυχώς, ο Θ. Μικρούτσικος δεν θέλει να δένεται με τον Καββαδία, καθώς θεωρεί πως έχει κάνει πιο σημαντικά πράγματα», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.
 
Ο Γιάννης Κούτρας άφησε να εννοηθεί πως έχει παράπονα και από τους Γιάννη Ζουγανέλη και Λάκη Παπαδόπουλο. Αντίθετα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Ανδρέα Θωμόπουλο, Ανδρέα Μικρούτσικο, Χρήστο Κυριαζή, Γιάννη Μηλιώκα, Μίμη Πλέσσα, Χάρη & Πάνο Κατσιμίχα, Διονύση Σαββόπουλο, Θανάση Γκαϊφύλλια, Σάκη Μπουλά, Βλάσση Μπονάτσο, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Διονύση Τσακνή και Αντώνη Τουρκογιώργη.
 
Ο Γιάννης Κούτρας αναφέρθηκε και στην περίοδο της ζωής του που πέρασε με κατάθλιψη, χώρισε με τη γυναίκα του, ενώ έφτασε σε σημείο να έχει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτή τη στιγμή έχει ένα δικό του συγκρότημα και παίζει σε όλη την Ελλάδα.

(πηγή: radio1d.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:24