search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Έκλεισε το καινούργιο ζευγάρι για τη «Μουρμούρα»

20.07.2017 16:49
Alpha: Αλλάζει μέρα η «Μουρμούρα»... - Media

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν στην τηλεοπτική “Μουρμούρα” μόνο τα δύο από τα τέσσερα ζευγάρια, ο Μηνάς με τη Βούλα (Αντώνης Αντωνίου και Ελένη Κοκκίδου) και ο Ηλίας με τη Μαρίνα (Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη).

Τα στελέχη του ALPHA, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επέλεξαν τον Θέμη Γκύρτη ο οποίος θα γράφει για το νεαρότερο ζευγάρι που θα είναι ηλικιακά κάπου γύρω στα 25, αλλά και τη Σάρα Γανωτή για να γράφει τα σενάρια του καινούργιου ζευγαριού που θα είναι γύρω από τα 40.

Η Σάρα Γανωτή εκτός από σεναριογράφος είναι κι ηθοποιός και μάλιστα έχει εμφανιστεί σε πολλές σειρές αλλά και στη «Μουρμούρα» υποδυόμενη τη μητέρα του «Σίμου» (Κωνσταντίνος Πλεμμένος). Αυτή τη φορά αναλαμβάνει να «γεννήσει» το ένα από τα καινούργια ζευγάρια της «Μουρμούρας» για την επόμενη σεζόν και έτσι μαζί με τον Θέμη Γκύρτη θα είναι το καινούργιο «ζευγάρι» που εμπιστεύονται τα στελέχη του ALPHA για την πετυχημένη τους σειρά…!

Πηγή: taxydromos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30