search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Άγρια επίθεση Πολάκη κατά Βορίδη-Γεωργιάδη

25.07.2017 07:49
Ανάρτηση Πολάκη μετά τη συνάντηση με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη: «Όλα πρίμα» - Media

 

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη βρέθηκαν δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης σχολιάζοντας τα όσα είπε ο κ. Βορίδης στη Βουλή τη Δευτέρα, με αφορμή την 43η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας έγραψε στο Facebook: «Μάκη Βορίδη: η Αριστερά έχει δώσει αγώνα, αίμα και ψυχές για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, εσένα σε όρισε ο αρχιχουντικός Γεώργιος Παπαδόπουλος αρχηγό της νεολαίας ΕΠΕΝ, όποτε χαμηλά το βλέμμα και σεμνά….».

Όσον αφορά στον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Πολάκης ανήρτησε βίντεο από ομιλία του στη Βουλή, στο οποίο ασκεί κριτική στο ΣτΕ και σημείωσε: «Άλλος μαχητής της ελευθερίας και της διάκρισης των εξουσιών!!! Ακούστε τι λέει για το ΣΤΕ το 2012 ο μαθητής του Πλεύρη που έγινε αντιπρόεδρος της ΝΔ. Για να δείτε την ψευτιά και την υποκρισία που κρύβουν οι σημερινές τους δηλώσεις περί άλωσης της Δικαιοσύνης από το ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΥΓ: Φανταστείτε να έλεγα εγώ ,αυτό που λέει ο Άδωνις στο τέλος του βίντεο :”πρέπει να καταλάβει το ΣΤΕ με άλλο τρόπο”!!! ,τι θα γράφανε βήμα-καθημερινή-Φλέμα και τι θα λέγανε τα τζαμπατζοβοθροκάναλα σταρ και Σκάι για Σοβιέτ ,Βιετκόνγκ, Κούβα, Β.Κορέα, Βενεζουέλα, Στάλιν, Άρη και Ζαχαριάδη….».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:39