search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:48
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και τον Αθανασίου να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις

30.07.2017 10:15
ΣΥΡΙΖΑ: Τρίτη αξιολόγηση και προσφυγικό στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας - Media

 

Να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις καλεί τη Ν.Δ. και τον πρώην υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στον Τύπο. 

«Το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με τον βίο και την πολιτεία του Υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Σαμαρά, Χαράλαμπου Αθανασίου, που περιλάμβαναν από αποφυλακίσεις εμπόρων ναρκωτικών, κατόπιν εισηγήσεών του στο (διορισμένο από τον υπουργό Δικαιοσύνης) Συμβούλιο Χαρίτων, μέχρι την αλλαγή του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, δημιουργεί και νέα ερωτήματα, τα οποία έρχονται να προστεθούν σε εκείνα της προηγούμενης εβδομάδας, τα οποία παραμένουν ακόμα αναπάντητα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει.

«Η ΝΔ, και ο κ. Αθανασίου προσωπικά, που αυτοπροβάλλονται ως προστάτες της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, και ομνύουν στη νομιμότητα, οφείλουν να δώσουν, αυτή τη φορά, συγκεκριμένες απαντήσεις στους πολίτες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κ.Θ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:47