search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:15
MENU CLOSE

Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Βούτση και Ψαριανό – Η ατάκα του Μητσοτάκη για τον Ρουβίκωνα (Video)

01.08.2017 13:13
Ένταση στη Βουλή ανάμεσα σε Βούτση και Ψαριανό - Η ατάκα του Μητσοτάκη για τον Ρουβίκωνα (Video) - Media

 

Σε υψηλούς τόνους διεξήχθη το πρωί της Τρίτης στη Βουλή η συζήτηση επί του νομοσχεδίου για την Ανώτατη εκπαίδευση. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός τον διέκοψε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση να του λέει χαρακτηριστικά:

 «Τι συμπεριφορά είναι αυτή, τώρα; Είπατε δημοσίως δύο-τρεις βρισιές. Σταματήστε.  Τώρα τι κάνουμε; Παράσταση για τα μεσημεριανά; Σταματήστε!»

Συνεχίζοντας ο κύριος Ψαριανός είπε: «Να τους μαζέψετε» με τον Νίκο Βούτση να απαντά:«Δεν μαζεύουμε κανέναν».

Η φράση αυτή προκάλεσε, μάλιστα, το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Εδώ δεν μαζέψατε τον Ρουβίκωνα, θα μαζέψετε τους βουλευτές;» για να λάβει την εξής απάντηση του Νίκου Βούτση:  «Ε, για αυτό σου λέω. Κύριε Μητσοτάκη, έχετε χιούμορ, το αναγνωρίζω. Αυτό εννοούσα κι εγώ, καταλάβατε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:12