search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Θολό τοπίο στην ΕΡΤ: Δεν παραιτείται ο Τσακνής

02.08.2017 12:23
Θολό τοπίο στην ΕΡΤ: Δεν παραιτείται ο Τσακνής - Media

 

Θολό παραμένει το τοπίο στην διοίκηση της ΕΡΤ, αφού λίγο μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για παραίτηση του Διονύση Τσακνή, ο πρόεδρος της ΕΡΤ τις διέψευσε στο liberal.gr.

Ο Διονύσης Τσακνής δήλωσε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ιστοσελίδα ότι δεν έχει καμία ιδέα για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την παραίτησή του, ούτε και ενημερώθηκε από κανέναν αξιωματούχο της κυβέρνησης για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με τη θέση του.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι την Τρίτη είχε μια καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ότι δεν προέκυψε απολύτως κανένα ζήτημα πέρα από τα τυπικά και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν τα καθήκοντά του, ως προέδρου της δημόσιας τηλεόρασης.

Διοικητικό αλαλούμ στην ΕΡΤ

Σε διοικητική αποσύνθεση βρίσκεται η ΕΡΤ λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση του διευθύνοντος συμβούλου της Λάμπη Ταγματάρχη και ενώ η δημόσια τηλεόραση έχει εξελιχθεί σε μηχανή προβολής της κυβερνητικής προπαγάνδας.

Το βάθος της διοικητικής κρίσης που διέρχεται η ΕΡΤ δεν αποτυπώνεται μόνο στις χθεσινοβραδινές χθεσινές αστειότητες με τον διορισμό και την μετέπειτα ανάκλησή του Χάρρυ Κλυν από το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά είναι κατά πολύ βαθύτερη.

 

Πηγή: liberal.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01