search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Άδειασε Κουσελά ο Παπακωνσταντίνου για φοροφυγάδες

07.10.2011 14:14
Άδειασε Κουσελά ο Παπακωνσταντίνου για φοροφυγάδες - Media

Άδειασε τον βουλευτή του Πασοκ Δ. Κουσελά, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις δηλώσεις του για την ύπαρξη λίστας με ονόματα 4000 φοροφυγάδων.

Άδειασε τον βουλευτή του Πασοκ Δ. Κουσελά, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις δηλώσεις του για την ύπαρξη λίστας με ονόματα 4000 φοροφυγάδων.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Δ. Κουσελά περί λίστας που άφησε στο ΥΠΟΙΚ, ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε κατηγορηματικά πως: «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». «Υπάρχει, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, η υποχρέωση δημοσιοποίησης της λίστας των πολιτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές και υπάρχει και η διαδικασία στο υπουργείο Οικονομικών από το ΣΔΟΕ και από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους φοροφυγάδες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εντωμεταξύ, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, είχε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο συζήτησαν την προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα της Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί αναπτυξιακή δυναμική παράλληλα με την δημοσιονομική προσαρμογή.

Τέλος, προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες Κουσελά διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30