29/02/2020 03:10:03
7.10.2011

Άδειασε Κουσελά ο Παπακωνσταντίνου για φοροφυγάδες

Άδειασε Κουσελά ο Παπακωνσταντίνου για φοροφυγάδες - Media

Άδειασε τον βουλευτή του Πασοκ Δ. Κουσελά, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με τις δηλώσεις του για την ύπαρξη λίστας με ονόματα 4000 φοροφυγάδων.

Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του Δ. Κουσελά περί λίστας που άφησε στο ΥΠΟΙΚ, ο Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε κατηγορηματικά πως: «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο». «Υπάρχει, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, η υποχρέωση δημοσιοποίησης της λίστας των πολιτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές και υπάρχει και η διαδικασία στο υπουργείο Οικονομικών από το ΣΔΟΕ και από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους φοροφυγάδες» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Εντωμεταξύ, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, είχε ο Γ. Παπακωνσταντίνου, με τον οποίο συζήτησαν την προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα της Ενέργειας, προκειμένου να δοθεί αναπτυξιακή δυναμική παράλληλα με την δημοσιονομική προσαρμογή.

Τέλος, προκαταρκτική έρευνα για τις καταγγελίες Κουσελά διέταξε ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.