search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04
MENU CLOSE

Η ΕΡΤ σε φάση ανασυγκρότησης

14.08.2017 18:14
Η ΕΡΤ σε φάση ανασυγκρότησης - Media

 

Εντολή για ανασυγκρότηση της ΕΡΤ πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Βασίλης Κωστόπουλος. Ομόφωνα το ΔΣ, απόντος του μέλους Μιχάλη Γρηγόριου, εξουσιοδότησε τον διευθύνοντα σύμβουλο να συντάξει ένα σχέδιο δομικών αλλαγών στην ΕΡΤ και παράλληλα την αλλαγή του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού.

Στις αλλαγές που θα γίνουν αναφέρονται ρητά και οι αλλαγές στη σύνθεση των μελών των διαφόρων κρίσιμων Επιτροπών του Ραδιομεγάρου, όπως είναι η Οικονομοτεχνική Επιτροπή, του κοστολογίου προγράμματος, των αθλητικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων και άλλα. Ταυτόχρονα, ο Γιώργος Θαλασσινός είναι και επίσημα ο άνθρωπος που θα αναπληρώνει πλήρως τον διευθύνοντα σύμβουλο, έχοντας λάβει το σύνολο των σχετικών εξουσιοδοτήσεων.

Μια από τις πρώτες κινήσεις του Βασίλη Κωστόπουλου ήταν η απόφαση για τη διακοπή της εξ αποστάσεως συμμετοχής των μελών του ΔΣ στις συνεδριάσεις μέσω Skype. Τα μέλη του ΔΣ πλέον πρέπει να παρίστανται στις συνεδριάσεις που γίνονται στο Ραδιομέγαρο.

Τέλος, ερωτηματικά προκάλεσε η διολίσθηση της εντολής παραίτησης των πέντε γενικών διευθυντών της ΕΡΤ. Τρίτο πρόσωπο προέτρεψε τους γενικούς διευθυντές να παραμείνουν στη θέση τους και να αγνοήσουν τη σχετική οδηγία που τους ήθελε να λειτουργούν ως υπηρεσιακοί μέχρι τον ορισμό νέων γενικών διευθυντών. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η ουσιαστική συζήτηση για τους νέους γενικούς διευθυντές και διευθυντές των τομέων.

Πηγή: typologies

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:04