search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:34
MENU CLOSE

Κρήτη: Αυτοί είναι οι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους

16.08.2017 05:08
Κρήτη: Κόβει την ανάσα η συγκλονιστική διάσωση ενός μικρού παιδιού από το ναυαγοσώστη στην Κρήτη - Media

 

Ανείπωτη θλίψη επικρατεί στις οικογένειες των δύο γονιών που πνίγηκαν το βράδυ της Τρίτης στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο.

Ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα από τη θάλασσα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου Ρεθύμνου, δεν τα κατάφεραν και τελικά κατέληξαν.

Σοκαρισμένα τα παιδιά τους, ηλικίας από 7 μέχρι και 14 ετών, δε μπορούν να πιστέψουν ότι οι γονείς τους από τη μια στιγμή στην άλλη χάθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της Κρήτης έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί, καθώς δύο νέοι άνθρωποι στην προσπάθεια τους να σώσουν τα παιδιά τους, που κινδύνευαν μέσα στη θάλασσα, έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Πηγή: Cretapost

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31