search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Sky News: Πάνε για αναβολή ως τον Δεκέμβριο οι διαπραγματεύσεις για τη μελλοντική σχέση Βρετανίας-ΕΕ

16.08.2017 19:34
ΗΠΑ: Ξεκινούν οι εμπορικές συνομιλίες με την Βρετανία για τη μετά Brexit εποχή - «Σκληρό παζάρι» υπόσχεται ο Μπόρις Τζόνσον - Media

 

Η Βρετανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση ενδέχεται να καθυστερήσουν τις συνομιλίες για τη διμερή σχέση τους μετά το Brexit ως τον Δεκέμβριο, αφού δεν θεωρείται πως μπορεί να επιτευχθεί επαρκής πρόοδος ως προς το ζήτημα αυτό στην πρώτη φάση των συνομιλιών, μετέδωσε πριν από λίγο το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στη βρετανική κυβέρνηση τις οποίες δεν κατονόμασε.

Η ΕΕ ήλπιζε να επιτευχθεί πρόοδος ήδη στην πρώτη φάση των διαπραγματεύσεων για το διαζύγιο με τη Βρετανία —οι οποίες επικεντρώνονται στο ποσό που θα κληθεί να καταβάλει το Λονδίνο όταν αποχωρήσει από τους κόλπους της, τα δικαιώματα των Ευρωπαίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και των Βρετανών στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη καθώς και το ζήτημα της Βόρειας Ιρλανδίας— μέχρι τον Οκτώβριο.

Δεν υπήρξε απάντηση στις τηλεφωνικές κλήσεις του πρακτορείου ειδήσεων Reuters στις εκπροσώπους του υπουργείου Brexit για να τους ζητηθεί να σχολιάσουν την πληροφορία που μετέδωσε το Sky News.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 16:01