search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:52
MENU CLOSE

Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ – Ο λόγος; Το δαχτυλίδι που… δεν φορείς (Photos)

25.08.2017 07:48
Χωρίζει διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ - Ο λόγος; Το δαχτυλίδι που… δεν φορείς (Photos) - Media
 
Παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό οι πάντες θεωρούσαν ότι το συγκεκριμένο διάσημο ζευγάρι ήταν έτοιμο να… επισημοποιήσει το δεσμό του, φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν πάρει… άλλο δρόμο ο οποίος μάλλον οδηγεί σε χωρισμό.
Κατά τα φαινόμενα, αιτία του διαφαινόμενου χωρισμού της Μάιλι Σάιρους και του Λίαμ Χέμσγουορθ ήταν ένα δαχτυλίδι που η δημοφιλής τραγουδίστρια αγόρασε στον αγαπημένο της, ως ένδειξη αγάπης και -ενδεχομένως- ως ένα… υπονοούμενο για το επόμενο βήμα.
Ωστόσο, ο Χέμσγουορθ μάλλον δεν… έπιασε (δεν ήθελε να πιάσει;…) το υπονοούμενο και δεν φορούσε το κόσμημα, με αποτέλεσμα η αγαπημένη του να γίνει έξω φρενών.
Το Life & Style αναφέρει ότι η Μάιλι πίεσε πολύ τον Λίαμ να φορέσει το δαχτυλίδι, αυτός αρνήθηκε και επακολούθησε τρικούβερτος καυγάς, με την νεαρή τραγουδίστρια να αποφεύγει στη συνέχεια καν να μιλήσει με τον αγαπημένο της. Τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν μείνει «παγωμένα» και οι εκτιμήσεις ατόμων κοντά στο ζευγάρι αναφέρουν ότι ο χωρισμός μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ.
 
Για να δούμε…
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01