search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:08
MENU CLOSE

Αυτό το φρούτο λιώνει το λίπος!

25.08.2017 16:27
Αυτό το φρούτο λιώνει το λίπος! - Media

 

Αν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά, είναι χρήσιμο να εντάξετε ένα συγκεκριμένο φρούτο στη διατροφή σας.

Η κατανάλωσή μειώνει, σύμφωνα με έρευνες, τον αριθμό των λιπωδών κυττάρων στο σώμα έως 73%!

Τα συγκεκριμένα φρούτα εμποδίζουν επίσης τη δημιουργία νέων λιπωδών κυττάρων, γεγονός που τα καθιστά ακόμα πιο ισχυρό όπλο στη μάχη εναντίον της παχυσαρκίας.

Πειράματα που διεξήγαγαν επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Woman’s του Τέξας έδειξαν πως ο αριθμός των λιπωδών κυττάρων μειώνεται από 27% έως 73%, αναλόγως με την ποσότητα των πολυφαινολών από μούρα που χρησιμοποιείται.

Τα μούρα, θεωρούνται «υπερόπλο» στην μάχη εναντίον της καρδιοπάθειας και του διαβήτη τύπου 2, λόγω των υψηλά επιπέδων πολυφαινολών. Οι πολυφαινόλες είναι ομάδες χημικών ουσιών που παρέχουν πολλά οφέλη στην υγεία.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ιστούς από ποντίκια για να εξετάσουν την επίδραση των πολυφαινολών από μούρα στην ανάπτυξη των λιπωδών κυττάρων και την λιπόλυση (είναι η διάσπαση του λιπώδους ιστού στο σώμα).

Οι ερευνητές καλλιέργησαν τα ιστικά δείγματα και τα εξέθεσαν σε τρεις διαφορετικές δόσεις πολυφαινολών από μούρα, αποκομίζοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Πηγή: onmed.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01