search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:24
MENU CLOSE

Μέσω εναλλακτικών τρόπων εκτύπωσης η έκδοση λογαριασμών

13.10.2011 06:10
Μέσω εναλλακτικών τρόπων εκτύπωσης η έκδοση λογαριασμών - Media

Η διοίκηση της ΔΕΗ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών, σημειώνοντας ότι η έκδοση των λογαριασμών με το ειδικό τέλος ακινήτων θα γίνει κανονικά μέσω εναλλακτικών τρόπων εκτύπωσης και αποστολής.

Η διοίκηση της ΔΕΗ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την κατάληψη στο κέντρο έκδοσης λογαριασμών, σημειώνοντας ότι η έκδοση των λογαριασμών με το ειδικό τέλος ακινήτων θα γίνει κανονικά μέσω εναλλακτικών τρόπων εκτύπωσης και αποστολής.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση υπογραμμίζει πως η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έκδοση των λογαριασμών, με ιδιαίτερο για την επιχείρηση κόστος, παρά το μπλόκο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Μάλιστα ζητάει από τους καταληψίες να λήξουν την κατάληψη και να αποχωρήσουν από τις εγκαταστάσεις, καθώς επισημαίνει ότι έχει δώσει εντολή στη νομική της υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά της ΓΕΝΟΠ, επικαλούμενη και την τοποθέτηση του υπουργού Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, ο κ. Παπακωνσταντίνου, την Τετάρτη τόνισε ότι «στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα. Καλώ άμεσα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτήριο, όπου εμποδίζεται η έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ και έχω δώσει ρητές εντολές στη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση».

Από την πλευρά της, η ΓΕΝΟΠ, μέσω του προέδρου της Νίκου Φωτόπουλου, υποστηρίζει ότι «η στάση μας δεν περιέχει έλλειμμα πατριωτισμού αλλά περίσσευμα κοινωνικής ευαισθησίας. Ήρθαμε για να μείνουμε γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να κοπεί το ρεύμα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας».

Την ίδια στιγμή, συνεχίζει να είναι κατειλημμένο το κέντρο έκδοσης λογαριασμών της ΔΕΗ συνεχίζει να είναι υπό κατάληψη, από μέλη της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μαζί με δυνάμεις του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και του εργατικού κέντρου Αθήνας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01