search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:24
MENU CLOSE

Δεν θα πιστέψετε ποιους ρόλους αρνήθηκαν αυτοί οι ηθοποιοί (Photos)

28.08.2017 14:53
Δεν θα πιστέψετε ποιους ρόλους αρνήθηκαν αυτοί οι ηθοποιοί (Photos) - Media

 

Στο Χόλιγουντ υπάρχει ένας άγραφος κανόνας: δεν σε χαρακτηρίζουν οι ρόλοι που παίζεις, αλλά αυτοί που αρνήθηκες να παίξεις.

Ιδού, λοιπόν, μερικοί πασίγνωστοι ηθοποιοί οι οποίοι είπαν το μεγάλο «όχι» σε ρόλους που θα σφράγιζαν την καριέρα τους και -μερικοί από αυτούς- σήμερα χτυπούν το κεφάλι τους.

1. Μισέλ Φάιφερ – «Η σιωπή των αμνών»

Ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Ντέμι ήταν διχασμένος μεταξύ της Φάιφερ και της Τζόντι Φόστερ για το ρόλο της πράκτορος του FBI Κλαρίς Στέρλινγκ. Τελικά, το δίλημμα λύθηκε από την ίδια τη Φάιφερ, η οποία αρνήθηκε το ρόλο λόγω του σκοτεινού περιεχομένου της ταινίας. Τη συνέχεια την ξέρουμε όλοι…

2. Τζον Τραβόλτα – «Φόρεστ Γκαμπ»

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς γιατί ο Τζον Τραβόλτα είπε «όχι» στο ρόλο του Φόρεστ Γκαμπ, ο οποίος χάρισε στον Τομ Χανκς ένα Όσκαρ και ο ίδιος μάλλον δεν θα θέλει πλέον να το συζητήσει.

3. Σον Κόνερι – «Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών»

Ο Σον Κόνερι δέχθηκε από τον Πίτερ Τζάκσον πρόταση να παίξει τον μάγο Γκάνταλφ στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», ωστόσο αρνήθηκε διότι, όπως δήλωσε,… δεν καταλάβαινε το ρόλο. Από την πλευρά του, ο Ίαν Μακ Κέλεν κατάλαβε το ρόλο μια χαρά και πλέον είναι εμβληματικός ως Γκάνταλφ.

4. Χιου Τζάκμαν – «Τζέιμς Μποντ»

Όταν οι παραγωγοί της σειράς των ταινιών του 007 έψαχναν για νέο πρωταγωνιστή, προσέγγισαν τον Αυστραλό Χιου Τζάκμαν, ο οποίος όμως αρνήθηκε διότι θεώρησε ότι ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ θα τον… περιόριζε. Μάλλον έκανε λάθος, αν δούμε την πορεία του Ντάνιελ Κρεγκ.

5. Τζακ Νίκολοσον – «Ο Νονός»

Ο Φράνσις Κόπολα ήθελε τον Νίκολσον για το ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε. Ο τρομερός Τζακ είπε όχι. Ο Αλ Πατσίνο πήρε το ρόλο και τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία…

6. Μελ Γκίμπσον – «Ο Μονομάχος»

Όταν ο σκηνοθέτης του «Μονομάχου» Ρίντλεϊ Σκοτ προσέγγισε τον Μελ Γκίμπσον για τον βασικό ρόλο στην ταινία, ο Αυστραλός ηθοποιός αρνήθηκε λέγοντας ότι… είναι πολύ μεγάλος. Ας ρώταγε τον Ράσελ Κρόου, που τελικά σάρωσε.

7. Πάμελα Άντερσον – «The X Files»

Μπορεί να μοιάζει απίστευτο, αλλά η Πάμελα Άντερσον παρατρίχα να πάρει το ρόλο της πράκτορος Σκάλι στη δημοφιλή σειρά «X Files». Τελικά, η Πάμελα προτίμησε να μη συμμετάσχει και η Γκίλιαν Άντερσον είδε την καριέρα της να απογειώνεται.

(πληροφορίες/φωτος: Independent)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:23