search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:38
MENU CLOSE

Τραγωδία στα Χανιά: Νεαρός έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του

02.09.2017 20:07
Τραγωδία στα Χανιά: Νεαρός έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του  - Media

 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ακόμη νεαρό παλικάρι, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα στα βουνά της Καντάνου προς το Έλος.

Ο άτυχος Γιώργος, σύμφωνα με  πληροφορίες του zarpanews.gr, επέστρεφε τα ξημερώματα του Σαββάτου από βάπτιση που είχε πάει στο χωριό Στόμιο κοντά στη Χρυσοσκαλίτισσα, οπότε και τα ίχνη του χάθηκαν

Το παλικάρι αγνοείτο από τις πρωινές ώρες και ο τραγικός επίλογος γράφτηκε περίπου στις 8 το απόγευμα όπου και εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του να έχει πέσει σε χαράδρα, στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Βάθης-Κεφάλι .

Στο σημείο έχουν σπεύσει αυτή την ώρα 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Κάντανο και Καστέλι με 7 άτομα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που θα παραλάβει την σορό του αδικοχαμένου νέου.

Σύμφωνα με τις αρχές, το όχημα πιθανόν παρέκκλινε της πορείας του και έφυγε στη στροφή προς το γκρεμό βάθους 30-35 μέτρα, όπου και ο νεαρός βρήκε τραγικό θάνατο.

Πηγή: zarpanews.gr, 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:38