search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:16
MENU CLOSE

Τα ακροβατικά κατέληξαν σε τραγωδία: Πτώση ιστορικού αεροσκάφους με δύο νεκρούς (Video, Photo)

04.09.2017 16:51
Τα ακροβατικά κατέληξαν σε τραγωδία: Πτώση ιστορικού αεροσκάφους με δύο νεκρούς (Video, Photo) - Media

 

Σε μια πύρινη μπάλα φωτιάς τελείωσε το εντυπωσιακό θέαμα που έμπειροι πιλότοι χάριζαν με τα ακροβατικά τους σε εκατοντάδες θεατές, όταν ένα από τα αεροσκάφη της επίδειξης έπεσε στο έδαφος στη διάρκεια μιας επικίνδυνης μανούβρας.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροπορικό σόου στην πόλη Μπαλασίκα κοντά στη Μόσχα και κόστισε τη ζωή στον πιλότο και τον συγκυβερνήτη του ιστορικού αεροπλάνου Αντόνοφ An-2, το οποίο ερχόταν από τη σοβιετική εποχή της Ρωσίας.

Στο βίντεο που τράβηξε ένας από τους θεατές, το αεροσκάφος φαίνεται να προσεγγίζει το έδαφος προκειμένου να κάνει μια μανούβρα, όταν ξαφνικά χάνεται ο έλεγχος και το διπλάνο συντρίβεται στο έδαφος και αρπάζει φωτιά.

Οι αρχές διερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος, ωστόσο, πληροφορίες που επικαλείται το πρακτορείο TASS αναφέρούν ότι ως πιθανότερη αιτία θεωρείται το ανθρώπινο λάθος του πιλότου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:14