search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Σοκάρει η Σινέντ Ο’ Κόνορ: Το μεγαλύτερο καλό που μου έκανε η μητέρα μου ήταν ότι πέθανε

09.09.2017 09:09
Σοκάρει η Σινέντ Ο

 

Για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των τελευταίων χρόνων, τους αυτοκτονικούς ιδεασμούς, το σκοτεινό παρελθόν και όσα την έχουν εξοντώσει μίλησε η Σινέντ Ο’ Κόνορ στη συνέντευξη – εξομολόγηση που παραχώρησε στην εκπομπή “Dr Phil”. 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, που στο παρελθόν μάγευε όσους άκουγαν την ιδιαίτερη φωνή της, μίλησε στην εκπομπή για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, το παρελθόν της και τη μητέρα της, που όπως είπε ευθύνεται για τη σημερινή εικόνα της.  Η Ο’ Κόνορ αποκάλυψε πως η μητέρα της σκοτώθηκε σε τροχαίο, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και αυτό ήταν το πιο ανακουφιστικό πράγμα που της συνέβη τότε. Περιέγραψε τη σχέση τους ως καταστροφική για εκείνην και τη μητέρα της μία φρικτή, βίαιη γυναίκα που έβρισκε χαρά μόνο στο να προκαλεί πόνο στην κόρη της.  

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ομολόγησε πως το μεγαλύτερο καλό που της έκανε η μητέρα της, ήταν ότι πέθανε…  

«Κουράστηκα να με χαρακτηρίζουν τρελή. Ως το παιδί που τελικά επέζησε από την κακοποίηση», δήλωσε εμφανώς καταπονημένη από τα ξεσπάσματα και τις απόπειρες αυτοκτονίας του προηγούμενου διαστήματος. 

Η συνέντευξη θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Η Ο’ Κόνορ δηλώνει έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή και να αποκαταστήσει τη φήμη και το όνομά της, ύστερα απ’ όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά του ο ψυχολόγος Phil McGraw την ενθάρρυνε για την προσπάθεια της να μιλήσει ανοιχτά και να καταπολεμήσει το στίγμα που κουβαλούν άνθρωποι με ψυχικές διαταραχές.  

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη Ιρλανδή νοσηλεύτηκε εκ νέου τον προηγούμενο μήνα σε ψυχιατρική κλινική, ύστερα από βίντεο που είχε «ανέβασε» στα social media απειλώντας να θέσει τέλος στη ζωή της.

Παρά τα εκτιμώμενα, η απόφαση της να βγει σε τηλεοπτική εκπομπή και να μιλήσει για το πρόβλημα της -φαινομενικά ήρεμη και χαμογελαστή μετά από καιρό, κρατώντας την κιθάρα της στο χέρι- γέννησε ελπίδες πως ίσως αυτή τη φορά καταφέρει να σκοτώσει τους «δαίμονές» της και να επιστρέψει στη μουσική… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:10